Voor werkgevers

In een continu veranderende arbeidsmarkt is het vinden van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers belangrijk maar ook tijdrovend. Vanwege schaarste, specifieke vaardigheden en werkhouding zal in de nabije toekomst de vraag naar buitenlandse medewerkers steeds centraler komen te staan.

Door onze jarenlange recruitment ervaring beschikken we over een specifieke deskundigheid mbt verschillende Europese opleidingssystemen, grensoverschrijdend arbeidsrecht en cultuurverschillen. Hierdoor zijn we in staat zowel de werkzoekende als klant succesvol te ondersteunen binnen het integreren van de buitenlandse medewerkers binnen de organisatie.

Kennis van zaken:

15 jaar ervaring

Sinds 1999 bemiddelt Start People grensarbeiders en arbeidsmigranten naar de Nederlandse arbeidsmarkt. Jaarlijks worden enkele honderden buitenlandse medewerkers bemiddelt naar een passende baan.

Netwerk

Door ons uitgebreide netwerk, gekwalificeerd poule beheer en groot aantal medewerkers zijn we in staat op korte termijn geschikte en gekwalificeerde kandidaten aan te bieden.

Kwalitatieve aanpak

Naar de klant zorgen we  voor efficiënte werkprocessen, korte lijnen, korte doorlooptijden, hoge kwaliteit en ingebouwde controles.